Companies seek to stand out from their competitors and react to other competitive threats. Making a difference means doing things differently in order to create a product that other companies cannot provide. This can be achieved through an innovation process. This article analyses, by means of a structural equation model, the current situation of Mexican maquiladora companies, which face the constant challenge of product innovation. The model associates three success factors for new product development (product, organization, and production process characteristics as independent latent variables) with benefits gained by customers and companies (dependent latent variables). Results show that, in the Mexican maquiladora sector, organizational characteristics and production processes characteristics explain only 31% of the variability (R2 = 0.31), and it seems necessary to integrate other aspects. The relationship between customer benefits and company benefits explains 58% of the variability, the largest proportion in the model (R2 = 0.58).
http://ift.tt/2a3Blps
Αρχειοθήκη ιστολογίου
-
►
2023
(138)
- ► Φεβρουαρίου (74)
- ► Ιανουαρίου (64)
-
►
2022
(849)
- ► Δεκεμβρίου (61)
- ► Σεπτεμβρίου (74)
- ► Φεβρουαρίου (65)
-
►
2021
(2936)
- ► Δεκεμβρίου (59)
- ► Σεπτεμβρίου (180)
- ► Φεβρουαρίου (325)
-
►
2020
(1624)
- ► Δεκεμβρίου (293)
- ► Σεπτεμβρίου (234)
- ► Φεβρουαρίου (28)
-
►
2019
(13362)
- ► Δεκεμβρίου (19)
- ► Σεπτεμβρίου (54)
- ► Φεβρουαρίου (5586)
- ► Ιανουαρίου (5696)
-
►
2018
(66471)
- ► Δεκεμβρίου (5242)
- ► Σεπτεμβρίου (5478)
- ► Φεβρουαρίου (4835)
- ► Ιανουαρίου (5592)
-
►
2017
(44259)
- ► Δεκεμβρίου (5110)
- ► Σεπτεμβρίου (5105)
-
▼
2016
(7467)
- ► Δεκεμβρίου (514)
- ► Σεπτεμβρίου (1038)
-
▼
Ιουλίου
(489)
-
▼
Ιουλ 24
(24)
- Statins, familial hypercholesterolemia, and type 2...
- Response to Dr. Gerald M Reaven: good news for pat...
- Sensors, Vol. 16, Pages 1163: A Sensor Array for t...
- Sustainability, Vol. 8, Pages 699: Sustainable Cul...
- Sustainability, Vol. 8, Pages 707: New Product Dev...
- Toxins, Vol. 8, Pages 217: Protection of the Furin...
- Forests, Vol. 7, Pages 152: Timber Regulation and ...
- Cosmetics, Vol. 3, Pages 27: Overview of Skin Whit...
- Energies, Vol. 9, Pages 578: A Review of Dangerous...
- Gene activation by metazoan enhancers: Diverse mec...
- Cosmetics, Vol. 3, Pages 26: Human Hair and the Im...
- Sensors, Vol. 16, Pages 1157: Real Time 3D Facial ...
- Energies, Vol. 9, Pages 574: Artificial Neural Net...
- Diseases, Vol. 4, Pages 26: Human Coronaviruses: A...
- Beverages, Vol. 2, Pages 18: Phenolic Composition ...
- Axial length, refraction, and retinal vascularizat...
- Clinical & Pathological Studies of Upper Gastroint...
- Mitochondria and oxidative stress in heart aging
- Plant responses to tomato chlorotic mottle virus: ...
- Proteomic identification of putative biomarkers fo...
- Laboratory Simulation of an Iron(II)-rich Precambr...
- Intracerebroventricular and Intravascular Injectio...
- Phenotypic characterization of a pair of molecules...
- Watershed Planning within a Quantitative Scenario ...
-
▼
Ιουλ 24
(24)
- ► Φεβρουαρίου (793)
Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου
Κυριακή 24 Ιουλίου 2016
Sustainability, Vol. 8, Pages 707: New Product Development and Innovation in the Maquiladora Industry: A Causal Model
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
-
Αλέξανδρος Γ. Σφακιανάκης Medicine by Alexandros G. Sfakianakis,Anapafseos 5 Agios Nikolaos 72100 Crete Greece,00302841026182,0030693260717...
-
heory of COVID-19 pathogenesis Publication date: November 2020Source: Medical Hypotheses, Volume 144Author(s): Yuichiro J. Suzuki ScienceD...
-
https://ift.tt/2MQ8Ai8
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.