Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Dietary antioxidant intake and the risk of developing Barrett’s oesophagus and oesophageal adenocarcinoma

Dietary antioxidant intake and the risk of developing Barrett's oesophagus and oesophageal adenocarcinoma

Dietary antioxidant intake and the risk of developing Barrett's oesophagus and oesophageal adenocarcinoma, Published online: 21 May 2018; doi:10.1038/s41416-018-0113-y

Dietary antioxidant intake and the risk of developing Barrett's oesophagus and oesophageal adenocarcinoma

https://ift.tt/2IB2LD9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.