Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Back Cover: Eur. J. Lipid Sci. Technol. 1∕2018

Thumbnail image of graphical abstract

Antioxidant hydrophobicity and emulsifier type influences the partitioning of antioxidants in the interface improving oxidative stability in O/W emulsions rich in n–3 fatty acids

Araceli López-Martínez and Alejandro Rocha-Uribe

Determining the distributions and interfacial concentrations of antioxidants in emulsions is crucial to understand their efficiency. Antioxidants shown from top to bottom: tocopherol, trolox, propyl gallate and caffeic acid. Orientations and positions are illustrative.



http://ift.tt/2CbhDoB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.