Koji, rice fermented with Aspergillus, is used for saccharification of starch contained in crops during the manufacturing of many of Japanese traditional foods and drinks. Japanese people have long eaten koji, and many beneficial substances have been reported to be contained in koji. However, there has been no report on the existence or content of galactosylceramide in koji. To address this issue, we analyzed the chemical composition of the sugar moiety of monohexosylceramide contained in koji, and elucidate that 30.3% of yellow koji is galactosylceramide, 69.7% of that is glucosylceramide, 19.2% of white koji is galactosylceramide, and 80.8% of that is glucosylceramide. This is the first report of the existence and content of galactosylceramide in koji.
from #Medicine via ola Kala on Inoreader http://ift.tt/1SrwVt4
via IFTTT
Αρχειοθήκη ιστολογίου
-
►
2023
(138)
- ► Φεβρουαρίου (74)
- ► Ιανουαρίου (64)
-
►
2022
(849)
- ► Δεκεμβρίου (61)
- ► Σεπτεμβρίου (74)
- ► Φεβρουαρίου (65)
-
►
2021
(2936)
- ► Δεκεμβρίου (59)
- ► Σεπτεμβρίου (180)
- ► Φεβρουαρίου (325)
-
►
2020
(1624)
- ► Δεκεμβρίου (293)
- ► Σεπτεμβρίου (234)
- ► Φεβρουαρίου (28)
-
►
2019
(13362)
- ► Δεκεμβρίου (19)
- ► Σεπτεμβρίου (54)
- ► Φεβρουαρίου (5586)
- ► Ιανουαρίου (5696)
-
►
2018
(66471)
- ► Δεκεμβρίου (5242)
- ► Σεπτεμβρίου (5478)
- ► Φεβρουαρίου (4835)
- ► Ιανουαρίου (5592)
-
►
2017
(44259)
- ► Δεκεμβρίου (5110)
- ► Σεπτεμβρίου (5105)
-
▼
2016
(7467)
- ► Δεκεμβρίου (514)
- ► Σεπτεμβρίου (1038)
- ► Φεβρουαρίου (793)
-
▼
Ιανουαρίου
(578)
-
▼
Ιαν 01
(29)
- IJMS, Vol. 17, Pages 58: Effect of Chromatin Struc...
- Materials, Vol. 9, Pages 20: Activation of Aspen W...
- IJMS, Vol. 17, Pages 53: Cardiovascular Dysfunctio...
- Sensors, Vol. 16, Pages 54: PIMR: Parallel and Int...
- Nanomaterials, Vol. 6, Pages 6: Effects of Thickne...
- Materials, Vol. 9, Pages 16: Characterization of a...
- Materials, Vol. 9, Pages 17: Energetic Study of He...
- Agronomy, Vol. 6, Pages 2: Silage Maize and Sugar ...
- IJMS, Vol. 17, Pages 53: Cardiovascular Dysfunctio...
- Nutrients, Vol. 8, Pages 22: Regular Fat and Reduc...
- Nutrients, Vol. 8, Pages 19: Negative, Null and Be...
- Forests, Vol. 7, Pages 11: History and Productivit...
- Nutrients, Vol. 8, Pages 18: The Economic Impact o...
- Nutrients, Vol. 8, Pages 8: Concepts and Controver...
- Nutrients, Vol. 8, Pages 9: Low Calorie Beverage C...
- Nutrients, Vol. 8, Pages 13: Association between B...
- Nutrients, Vol. 8, Pages 5: Magnesium Levels in Dr...
- Water, Vol. 8, Pages 14: Quantifying Rainfall Inte...
- Fermentation, Vol. 2, Pages 2: Chemical Analysis o...
- Forests, Vol. 7, Pages 12: Propagation of Native T...
- Water, Vol. 8, Pages 13: The Acoustic Properties o...
- Water, Vol. 8, Pages 12: Integration of a Three-Di...
- Sensors, Vol. 16, Pages 29: Energy Efficient Movin...
- Sensors, Vol. 16, Pages 33: Wireless Sensors Group...
- Sensors, Vol. 16, Pages 32: Secure and Efficient R...
- IJERPH, Vol. 13, Pages 96: Removal of Fecal Indica...
- Whole Mount Dissection and Immunofluorescence of t...
- A Simple Method for Automated Solid Phase Extracti...
- Anti-virulent Disruption of Pathogenic Biofilms us...
-
▼
Ιαν 01
(29)
Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου
Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016
Fermentation, Vol. 2, Pages 2: Chemical Analysis of the Sugar Moiety of Monohexosylceramide Contained in Koji, Japanese Traditional Rice Fermented with Aspergillus
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
-
Αλέξανδρος Γ. Σφακιανάκης Medicine by Alexandros G. Sfakianakis,Anapafseos 5 Agios Nikolaos 72100 Crete Greece,00302841026182,0030693260717...
-
heory of COVID-19 pathogenesis Publication date: November 2020Source: Medical Hypotheses, Volume 144Author(s): Yuichiro J. Suzuki ScienceD...
-
https://ift.tt/2MQ8Ai8
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.